Lichidare de stocCel mai mic preț al anului

Propunere colaborare

Beneo, s.r.o. a fost prima companie care a lansat jucării electrice pentru copii pe piața din Europa Centrală în 2010 ca importator direct. Acest tip nou de jucării a fost acceptat de clienți cu incertitudine, dar în ultimii mai bine de 10 ani au devenit un articol foarte popular și compania noastră s-a dezvoltat într-un importator de top de mașini de jucărie în Europa Centrală. Compania noastră își lărgește constant portofoliul, iar în urmă cu 3 ani a prezentat cu succes pe piață un brand propriu de spa-uri gonflabile – numit BeneoSpa.

După succesele inițiale, compania noastră și-a extins operațiunile în România, Cehia și Ungaria. Din 2013, operează cu succes și pe piețele din Europa de Vest, în special în Franța, Germania, Spania și Italia, ca retailer cu amănuntul și cu ridicata.

Clienții noștri angro sunt companii de top din Europa Centrală și de Vest, precum și câteva magazine specializate mai mici cu produse de jucării și articole sportive.

Avantajul colaborării cu noi este faptul că suntem importatori direcți de spa și mașini electrice de jucărie de la producători. Prin urmare, nu există un alt intermediar între producător și noi, iar datorită acestui lucru putem oferi condiții avantajoase. Ne personalizăm produsele în timpul producției în funcție de cerințele noastre, stocul nostru reprezintă aproximativ 10.000 de mașini de jucărie și peste 2000 de bucăți de spa-uri pe tot parcursul anului.

Avem în stoc mii de tipuri de piese de schimb astfel încât să putem rezolva orice intervenție de service în cel mai scurt timp posibil. Angajăm propriii noștri tehnicieni de service cu experiență, care sunt capabili să repare practic orice defecțiune. Nu folosim servicii contractate, unde controlul calității serviciului este foarte discutabil și, în același timp, timpul de gestionare a serviciului este prelungit.

Vrei să faci parte din povestea noastră de succes? Trimiteți un email la [email protected], menționați „Interesul pentru cooperarea en-gros” în subiect și descrieți unde vă desfășurați activitatea, inclusiv datele de facturare.

Departamentul nostru de vânzări vă va contacta apoi și vă va prezenta posibilitățile de cooperare.

© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.