Lichidare de stocCel mai mic preț al anului

De ce să ne alegi pe noi?

1. Cele mai bune prețuri de pe piață

Beneoshop este importatorul direct al fiecărui produs oferit pe site-urile noastre.Prin urmare, putem garanta cel mai bun preț de pe piață, servicii cu clienții bine instruite, cunoștințe tehnice și piese de schimb. De acum înainte nu trebuie să vă mai faceți griji că ați cumpărat ceva mai ieftin și să îndoiți de calitatea asistării clienților. Beneoshop are totul.

2. Livrare rapidă

Lucrăm numai cu cele mai experimentate companii de transport, care sunt prezente pe piața globală. Nu folosim nici un partener local de livrare, numai cei mai buni din lume, pentru a vă asigura livrarea rapidă, lină și trasabilă, directă către casa dvs.

Vă rugăm să aveți în vedere că suportarea costului de transport pentru retur va fi realizat de către Cumpărător. Dacă aveți motive întemeiate de ex. Produs deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat ( în 24 de ore de la primirea coletului).

4. Răspuns în 24 de ore garantat la e-mailurile și mesajele dvs.

Toate întrebările sau probleme dvs. vor fi primite în decurs de 24 de ore. Echipa noastră de asistență pentru clienți colaborează îndeaproape cu managerii și tehnicienii noștri pentru a vă oferi cele mai recente informații, în cel mai scurt timp.

© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.