Lichidare de stocReduceri mari! Cumpără ACUM!

De ce să ne alegi pe noi?

1. Cele mai bune prețuri de pe piață

Beneoshop este importatorul direct al fiecărui produs oferit pe site-urile noastre.Prin urmare, putem garanta cel mai bun preț de pe piață, servicii cu clienții bine instruite, cunoștințe tehnice și piese de schimb. De acum înainte nu trebuie să vă mai faceți griji că ați cumpărat ceva mai ieftin și să îndoiți de calitatea asistării clienților. Beneoshop are totul.

2. Livrare rapidă

Lucrăm numai cu cele mai experimentate companii de transport, care sunt prezente pe piața globală. Nu folosim nici un partener local de livrare, numai cei mai buni din lume, pentru a vă asigura livrarea rapidă, lină și trasabilă, directă către casa dvs.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tarife poștale, dacă nu aveți nevoie de produsul cumpărat de pe Beneoshop. Orice returnare în termen de 14 zile este organizată și plătită de noi, astfel încât să nu aveți nici un cost suplimentar de achiziție.

4. Răspuns în 24 de ore garantat la e-mailurile și mesajele dvs.

Toate întrebările sau probleme dvs. vor fi primite în decurs de 24 de ore. Echipa noastră de asistență pentru clienți colaborează îndeaproape cu managerii și tehnicienii noștri pentru a vă oferi cele mai recente informații, în cel mai scurt timp.

© 2010 – 2020 Beneo, s.r.o.