Lichidare de stocReduceri mari! Cumpără ACUM!

Dacă produsul comandat nu corespunde așteptărilor dvs., aveți dreptul să îl returnați sau să îl schimbați.

 

Termenii noștri de returnare

R.1 Cumpărătorul va avea dreptul să restituie Produsul care a fost livrat, gratuit, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără a-și expune motivul pentru care a făcut acest lucru, în modul indicat de noi , cu condiția ca Produsul să nu fie utilizat, să nu fie deteriorat și (în măsura în care este posibil) să fie în ambalajul original și nedeteriorat. Cumpărătorului nu i se va permite să schimbe produsul pentru alt produs. Dacă cumpărătorul dorește să achiziționeze un alt produs, va trebui să introducă o nouă comandă pe site.

R.2 În cazul menționat în subsecțiunea precedentă, vom restitui prețul de cumpărare cât mai repede posibil, dar în orice caz, în termen de 14 zile de la primirea produsului returnat. Dacă nu sunt returnate toate Produsele care fac parte din Contract, vom avea dreptul să deducem costurile originale de expediere din prețul de cumpărare pentru a fi rambursate deoarece aceleași costuri de expediere vor fi datorate pentru Produsele care nu au fost returnate .

R.3 Politica de anulare a comenzii: Cumpărătorul are dreptul de a anula comanda înainte de livrare prin e-mail la: info@beneoshop.com, subiectul: Anularea comenzii sau telefonic la: 0376.300.257. Cumpărătorul va avea dreptul să anuleze comanda în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără a-și expune motivul pentru care a făcut acest lucru.

Money Back Guarantee

© 2010 – 2020 Beneo, s.r.o.