Lichidare de stocCel mai mic preț al anului

Dacă produsul comandat nu corespunde așteptărilor dvs., aveți dreptul să îl returnați sau să îl schimbați.

Termeni de retur

R.1 Cumpărătorul va avea dreptul să restituie Produsul care a fost livrat, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără a-și expune motivul pentru care a făcut acest lucru, în modul indicat de noi, cu condiția ca Produsul să nu fie utilizat, să nu fie deteriorat și (în măsura în care este posibil) să fie în ambalajul original și nedeteriorat. Cumpărătorului nu i se vapermitesăschimbeprodusulpentru alt produs. Dacăcumpărătoruldoreștesăachiziționeze un alt produs, vatrebuisăintroducă o nouăcomandăpe site.

R.2 În cazul menționat în subsecțiunea precedentă, vom restitui prețul de cumpărare cât mai repede posibil, dar în orice caz, în termen de 14 zile de la primirea produsului returnat. Dacă nu suntreturnatetoateProdusele care fac parte din Contract, vomaveadreptulsădeducemcosturileoriginale de expediere din prețul de cumpărarepentru a fi rambursatedeoareceaceleașicosturi de expedierevor fi datoratepentruProdusele care nu au fostreturnate .

R.3 Politica de anulare a comenzii: Cumpărătorul are dreptul de aanula comanda înainte de livrare prin e-mail la: [email protected], subiectul: Anularea comenzii sau telefonic la: 0312.297.095. Cumpărătorul va avea dreptul să anuleze comanda în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără a-și expune motivul pentru care a făcut acest lucru.

Pentru RETUR, vă rog să contactați agenții noștri Customer Care pe email: [email protected] sau telefonic 0312.297.095 în timpul programului nostru de lucru (Luni-Vineri: 9.00-18.00). După contactarea unui agent Customer Care(email/telefonic), veți primi mai multe detalii privind procedura de retur, veți putea împacheta produsul în ambalajul original și-l veți putea trimite la următoarea adresă:

Expandeco - Beneo

Str. Michelangelo, Nr. 25
Oradea, Jud. Bihor
Cod postal 410431
Romania

+40 749 830 094

Vă rugăm să aveți în vedere că suportarea costului de transport pentru retur va fi realizat de către Cumpărător. Dacă aveți motive întemeiate de ex. Produs deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat ( în 24 de ore de la primirea coletului).

 

Money Back Guarantee

Versiune 8 iunie 2020

© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.