Promoții prelungiteCumpără acum - Perioadă limitată

Articole Blog

 1. Metoda sigură care va ține copiii departe de telefoanele mobile și tabletele

  Metoda sigură care va ține copiii departe de telefoanele mobile și tabletele

  Ți-ai dat seama vreodată că, deși suntem atât de dependenți de utilizarea gadget-urilor, nu putem concura cu inteligența unui copil? Chiar dacă copiii nu ne pot rezolva problemele din viața de zi cu zi sau chiar dacă nu știu să-și lege șireturile sau să se pregătească pentru școală, ei știu cu siguranță să folosească orice gadget.

  Citeste mai departe »
 2. Este mașina electrică cadoul perfect pentru copilul tău?

  Este mașina electrică cadoul perfect pentru copilul tău?

  Într-o lume în continuă schimbare, apar evoluții importante și în lumea jucăriilor pentru copii. Dacă în trecut copii se jucau cu păpuși, lego, puzzle-uri, etc., acum cea mai populară jucărie este mașinuța electrică cu telecomandă.

  Citeste mai departe »
 3. Cum să alegi o mașinuță electrică pentru copiii tăi

  Cum să alegi o mașinuță electrică pentru copiii tăi

  Într-o epocă în care copiii sunt dornici să crească și să învețe în mod constant lucruri noi, una dintre principalele tranziții în viața unui copil este varietatea jucăriilor. Copiii din secolul XXI sunt competitivi și doresc să fie mai buni decât alții în orice mod posibil. Visează la o viață ca un adult și se comportă responsabil în acest fel, ideologiile lor se reflectă în jocurile pe care le joacă și în jucăriile pe care le aleg. Nu mai sunt interesați de jucării din lemn sau din plastic. Ei au nevoie de ceva mai entuziast, mai elegant și cu caracteristici maxime.               

  Citeste mai departe »
 4. Cum poți obține o viață mai lungă a bateriei

  Cum poți obține o viață mai lungă a bateriei

  Uneori clienții ne sună din cauza unei probleme a bateriei a mașinii lor electrice. Mai ales primăvară, când afară mai cald și copiii pot folosi din nou mașina lor preferată. În cele din urmă, puteți scoate mașina din garaj sau din pivniță și vă puteți bucura, dar mașina nu pornește. Pentru a vă economisi timpul și pentru a preveni situații similare, am scris câteva fapte fundamentale despre cum să aveți grijă de baterii. După cum spun unii, ceea ce dați, este ceea ce obțineți - și este, de asemenea, similar cu îngrijirea bateriei.

  Citeste mai departe »
© 2010 – 2021 Beneo, s.r.o.