Lichidare de stocCel mai mic preț al anului

Articole Blog

  1. Tractor sau excavator? Jucăriile perfecte pentru iubitorii de mașini mari.

    Tractor sau excavator? Jucăriile perfecte pentru iubitorii de mașini mari.

    Multe mame cunosc această scenă: stai lângă câmp, te uiți la tractor cu copilul tău sau alergi la fereastră ca să nu ratezi mașinile de pompieri sau de poliție care trec. Dacă ai un astfel de iubitor de mașini în familie, de ce să nu-i oferi plăcerea propriului tractor electric?

    Tractor electric pentru micul fermier

    Pentru a oferi copiilor o experiență unică, le poți oferi propriul lor tractor electric fără a fi nevoie să mergi la cel mai apropiat fermier și să le ceri unul.

    Tractorul electric este o noutate în domeniul vehiculelor electrice pentru copii. Sunt potrivite pentru copiii de la 3 ani. Micii șoferi controlează singuri tractorul electric folosind pedalele și volanul, sau părinții pot prelua controlul folosind telecomanda.

    Tractorul se deplasează cu o viteză de mers de la 3 până la 7 km/h. Datorită roților mari, puteți utiliza tractorul chiar și pe teren moale. Va fi un companion grozav pentru plimbările în natură și pentru plimbările în curte.

    Dacă tractorul are o remorcă suplimentară, copiii își pot încărca toate comorile și pot ieși în lume. Tractorul are o frână automată atunci când presiunea este eliberată din pedală sau puteți folosi butonul de frână de urgență de pe controler. Aproape fiecare tractor are și centură de siguranță.

    Citeste mai departe »
  2. Diagnosticarea problemelor cu Ride-On Car și cele mai rapide soluții ale acestora

    Diagnosticarea problemelor cu Ride-On Car și cele mai rapide soluții ale acestora

    În acest articol, am dori să vă prezentăm pașii simpli pentru diagnosticarea unei mașini electrice dacă suspectați o defecțiune. Majoritatea problemelor pot fi rezolvate imediat, dar unele pot necesita un tehnician de service. Cu toate acestea, fiecare problemă poate fi rezolvată pe baza diagnosticului, nu există o problemă de nerezolvat. Multe dintre intervențiile necesare sunt atât de simple încât le poți rezolva singur în câteva minute. Mai jos veți găsi unele dintre cele mai frecvente probleme pe care le poate întâmpina mașina dvs.:

    Citeste mai departe »
  3. 10 cele mai bune vehicule mașinuțe electrice pentru copii

    10 cele mai bune vehicule mașinuțe electrice pentru copii

    Înainte de a achiziționa o mașină electrică, ar trebui să vă gândiți la scopul achiziției Dvs.: pentru ce cumpărați mașina de jucărie, unde va fi folosită și câți copii vor merge în ea. Există alte câteva puncte care necesită atenție: puterea motorului, greutatea, capacitatea bateriei, capacitatea de încărcare.


    V-ați uitat la zeci de mașini electrice pentru copii și încă nu v-ați hotărât asupra niciuneia dintre ele? Pentru toți cei indeciși, am pregătit o listă cu 10 cele mai bune vehicule electrice pentru a vă ajuta să o alegeți pe cea mai bună.

    Citeste mai departe »
  4. Spa gonflabil BeneoSpa

    Spa gonflabil BeneoSpa

    Bucurați-vă de curtea sau grădina Dvs. din primăvară până în toamnă. Puteți plasa spa-ul gonflabil mobil aproape oriunde. Poate înlocui piscina sau jacuzzi-ul. Puteți cumpăra spa-uri gonflabile de la noi la prețuri imbatabile și veți aprecia și mobilitatea acestora.

     

    Toamna, puteți muta cada cu hidromasaj în garaj și o puteți folosi acolo, de exemplu, sau vă puteți crea propriul centru de wellness în grădina de iarnă. Nu există limite pentru imaginație. Jacuzzi-urile BeneoSpa au o construcție gonflabilă, care este în același timp foarte rezistentă. Jacuzzi-urile sunt ușor de instalat, iar umflarea este rapidă, în doar câteva minute. Pur și simplu umpleți jacuzzi-ul cu apă cu un furtun de grădină.

    Citeste mai departe »
  5. Metoda sigură care va ține copiii departe de telefoanele mobile și tabletele

    Metoda sigură care va ține copiii departe de telefoanele mobile și tabletele

    Ți-ai dat seama vreodată că, deși suntem atât de dependenți de utilizarea gadget-urilor, nu putem concura cu inteligența unui copil? Chiar dacă copiii nu ne pot rezolva problemele din viața de zi cu zi sau chiar dacă nu știu să-și lege șireturile sau să se pregătească pentru școală, ei știu cu siguranță să folosească orice gadget.

    Citeste mai departe »
  6. Este mașina electrică cadoul perfect pentru copilul tău?

    Este mașina electrică cadoul perfect pentru copilul tău?

    Într-o lume în continuă schimbare, apar evoluții importante și în lumea jucăriilor pentru copii. Dacă în trecut copii se jucau cu păpuși, lego, puzzle-uri, etc., acum cea mai populară jucărie este mașinuța electrică cu telecomandă.

    Citeste mai departe »
  7. Cum să alegi o mașinuță electrică pentru copiii tăi

    Cum să alegi o mașinuță electrică pentru copiii tăi

    Într-o epocă în care copiii sunt dornici să crească și să învețe în mod constant lucruri noi, una dintre principalele tranziții în viața unui copil este varietatea jucăriilor. Copiii din secolul XXI sunt competitivi și doresc să fie mai buni decât alții în orice mod posibil. Visează la o viață ca un adult și se comportă responsabil în acest fel, ideologiile lor se reflectă în jocurile pe care le joacă și în jucăriile pe care le aleg. Nu mai sunt interesați de jucării din lemn sau din plastic. Ei au nevoie de ceva mai entuziast, mai elegant și cu caracteristici maxime.               

    Citeste mai departe »
  8. Cum poți obține o viață mai lungă a bateriei

    Cum poți obține o viață mai lungă a bateriei

    Uneori clienții ne sună din cauza unei probleme a bateriei a mașinii lor electrice. Mai ales primăvară, când afară mai cald și copiii pot folosi din nou mașina lor preferată. În cele din urmă, puteți scoate mașina din garaj sau din pivniță și vă puteți bucura, dar mașina nu pornește. Pentru a vă economisi timpul și pentru a preveni situații similare, am scris câteva fapte fundamentale despre cum să aveți grijă de baterii. După cum spun unii, ceea ce dați, este ceea ce obțineți - și este, de asemenea, similar cu îngrijirea bateriei.

    Citeste mai departe »
© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.