Este mașina electrică cadoul perfect pentru copilul tău?

Într-o lume în continuă schimbare, apar evoluții importante și în lumea jucăriilor pentru copii. Dacă în trecut copii se jucau cu păpuși, lego, puzzle-uri, etc., acum cea mai populară jucărie este mașinuța electrică cu telecomandă.

Dacă vă întrebați dacă aceasta este cadoul perfect pentru copilul tău, atunci vă oferim mai multe motive:

  • Copilul petrece timp în aer liber- știm cu toții că în ultimul timp copii își doresc să petreacă cât mai puțin timp în aer liber, fiind atrași de tabletă, telefon sau computer. Acum vor uita de ele, datorită mașinuțelor electrice.
  • Poate învăța o limbă străină de la o vârstă fragedă, ascultând cântecele în engleză, franceză sau germană în timp ce conduce mașina preferată. Toate mașinuțele noastre au MP3, port USB și SD. Unele au și radio și ecran LCD.
  • Dezvoltă diferite abilități precum atenția distributivă, dexteritatea, simțul responsabilității.
  • Mașinuțele electrice imită mașinele reale. Copii învață multe lucruri prin joacă și mereu încearcă să imite părinții. Acum pot conduce același model de mașină ca și mami sau tati.
  • Sunt distractive- copii se vor distra conducând o mașinuță electrică și va trăi experiențe minunate alături de cei mai buni prieteni. În plus, nu se va plictisi de această jucărie prea ușor.

Costul unei mașini electrice nu este foarte mare, așadar, dacă ai un copil de până în 8 ani care îsi dorește o astfel de jucărie, îi poți face o astfel de surpriză, va fi cadoul perfect.. Fericireacopiluluităuva fi la cote maxime, ce nu vaputea fi descrisăîncuvinte.