Lichidare de stocCel mai mic preț al anului

Plata

Plăți securizate
Cumpărați cu încredere de pe MasinuteElectriceCopii.ro.  

Fiecare soluție este pe deplin sigură. Ele răspund diferitor nevoi și așteptări ale utilizatorilor noștri.

1 - Credit sau Debit Card

Aceptăm majoritatea cardurilor de credit si de debit

payment1

 

 

 Alegând această metodă de plată veți fi redirecționată automat către serverele securizate ale băncii noastre.

Plata dvs. va fi procesată în mod confidențial prin SSL (Secure Sockets Layer). . 
Nu stocăm detaliile cărții de credit.

3D Secure (Verified by Visa and MasterCards SecureCode)
Am adăugat un nivel suplimentar de securitate pentru plățile prin Visa și MasterCard, care vă protejează de utilizarea neautorizată a cardului dvs. de credit. Tehnologia 3-D Secure constă în programele Verified by Visa și MasterCard SecureCode.

După ce introduceți detaliile cărții dvs. de credit în magazinul nostru online, va apărea o nouă fereastră care vă solicită codul personal de securitate. Instituția dvs. financiară va autentifica tranzacția în câteva secunde, precum și, va confirma că sunteți persoana care face achiziția.

  

2 - Transfer bancar

Dacă alegeți această metodă de plată,durează între 1 și 3 zile lucrătoare până să primim suma de bani în contul nostru. De îndată ce primim plata dvs., vă vom trimite comanda și veți primi, de asemenea, un e-mail automat cu informațiile de urmărire.
Pentru a procesa comanda dvs. cât mai curând posibil, scrieți numărul comenzii în mesajul text al transferului bancar.

Informații bancare:

Beneficiar cont: Beneo s.r.o.
Număr cont bancar: RO14CITI0000000120378007

3 - Plata ramburs


Această metodă de plată vă va permite să achitați contravaloarea comenzii în momentul livrării coletului. Suma va fi achitată curierului. Pentru comenzile pentru care se alege opțiunea de plată ramburs, termenul de livrare este de 4-5 zile lucrătoare.

  

Termenii noștri de plată:

P.1 Prețurile indicate pe site sunt exprimate în moneda locală sau în euro, includ Taxa pe valoarea adăugată (TVA) și nu includ costurile de expediere. Costurile de expediere vor fi suportate de către Vânzător în termen de 14 zile de la primirea comenzii de către Cumpărător. Prețul total de cumpărare datorat va fi indicat la plasarea comenzii și la confirmarea acordului.

P.2 Dacă nu se specifică altfel, aceste prețuri exclud costurile de livrare, care vor fi adăugate la suma totală datorată. Prețurile includ TVA la rata actuală de RO de 19% și toate taxele de vânzare. În cazul în care cumpărătorul are un număr de TVA valabil la UE și îl furnizează în acord, acesta va cumpăra fără TVA și vom micșora prețul de cumpărare cu 20% din TVA.

P.3 Vânzătorul va avea dreptul să modifice din când în când prețurile indicate pe site, fără a fi necesară nicio notificare. Prețurile indicate în momentul în care se plasează Comanda vor fi considerate ca fiind prețurile care fac parte din Contract.

P.4 Plata se poate face folosind metodele indicate pe site.

P.5 Cumpărătorul este obligat să notifice imediat vânzătorului orice eroare în detaliile de plată pe care Cumpărătorul le-a furnizat Vânzătorului.

© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.