10 cele mai bune vehicule mașinuțe electrice pentru copii

Înainte de a achiziționa o mașină electrică, ar trebui să vă gândiți la scopul achiziției Dvs.: pentru ce cumpărați mașina de jucărie, unde va fi folosită și câți copii vor merge în ea. Există alte câteva puncte care necesită atenție: puterea motorului, greutatea, capacitatea bateriei, capacitatea de încărcare.


V-ați uitat la zeci de mașini electrice pentru copii și încă nu v-ați hotărât asupra niciuneia dintre ele? Pentru toți cei indeciși, am pregătit o listă cu 10 cele mai bune vehicule electrice pentru a vă ajuta să o alegeți pe cea mai bună.


1. Mașinuță Electrică Mercedes G

Mașina electrică Mercedes G pentru copii cu un singur loc, suportă o greutate de până la 25 kg., este unul dintre cele mai recente modele licențiate. Este potrivit pentru a fi condus înainte și înapoi, cu o pornire lină, frânare automată (o singură pedală pentru accelerație și frână), o telecomandă care oferă părinților control deplin asupra mașinii de jucărie. Mercedes G are lumini față și spate funcționale, și 2 trepte de viteză (4 sau 7 km/h). Puteți conecta un dispozitiv USB sau un card SD la radio. Este potrivit pentru conducere pe teren plat și ușor accidentat, fiind este echipat cu centuri de siguranță. Are o baterie de 12V/4Ah, două motoare de 20W, iar pornirea se efectuează prin apăsarea unui buton.


Principalele avantaje:
1. categorie de produs - preț mic
2. telecomandă cu frână de urgență
3. MP3 player cu input USB/SD
4. viteze de deplasare – două înainte și una înapoi
5. suspensii spate
6. frână automată


Posibile dezavantaje:
1. roți din plastic
2. scaun din plastic
3. un singur loc


2. Mașinuța Electrică de jucărie NEW RSX


O mașină cu două locuri cu o greutate de 38 kg., cu o capacitate de încărcare maximă testată de 55 kg., este potrivită pentru doi copii mai mari. Oferă o călătorie confortabilă datorită celor două scaune din piele cu centuri de siguranță. Fiecare roată are un motor, deci mașina de jucărie are tracțiune 4x4. De asemenea, este echipat cu lumini LED, un MP3 player cu intrare USB sau intrare pentru card SD. Are două baterii de 12V/7Ah, patru motoare de 45W și pornirea cu cheie.


Principalele avantaje:
1. două locuri
2. telecomandă cu frână de urgență
3. tracțiune 4x4
4. scaun dublu din piele
5. suspensii pe toate roțile
6. frână automată
7. MP3 player cu input USB/SD
8. roți EVA

Posibile dezavantaje:
1. categorie de preț mediu
2. ușă mai mică
3. seamănă mai mult cu un buggy decât cu o mașină de jucărie
4. greutate mai mare – manipulare mai dificilă a produsului

3. Tractor Electric cu remorcă WORKERS

Tractorul electric Worker are o greutate de 18 kg. și o capacitate de încărcare de 35 kg. fiind potrivit pentru un copil. Datorită roților off-road, o călătorie confortabilă este garantată chiar și pe terenuri mai dure. Mașina de jucărie este echipată și cu lumini LED, MP3 player cu intrare USB și Bluetooth. Pentru siguranța copilului, pe scaun există centură de siguranță reglabilă. Telecomanda are un control superior asupra vehiculului și poate seta viteza mică, medie și mare, și frânare de urgență. Acționarea este asigurată de două motoare de 35W pe roțile din spate, ceea ce face ca tractorul să fie potrivit chiar și pentru teren slab. Are o baterie de 12V/7Ah și pornirea este cu buton.

Principalele avantaje:
1. categorie de produs - preț mic
2. remorcă cu spațiu de depozitare
3. telecomandă cu frână de urgență
4. MP3 player cu input USB și Bluetooth
5. greutate redusă - manipulare ușoara a produsului
6. frână automată

Posibile dezavantaje:
1. un singur loc
2. roți plastic
3. scaun plastic
4. nu are uși

4. Mașinuță Electrică de jucărie Mercedes-Benz G63 6X6


Mașina electrică de jucărie Mercedes G cu o greutate de 48 kg. are 6 roți, ceea ce face ca mașina de jucărie să fie potrivită chiar și pentru terenuri accidentate. Mașina de jucărie are două locuri, un copil poate sta pe scaun, un alt copil sau un părinte poate sta în spate. Fiind singura mașină de jucărie din oferta noastră cu o capacitate de încărcare de până la 110 kg., ceea ce înseamnă că un copil și un adult pot merge cu mașina simultan. Roțile moi din EVA asigură o călătorie liniștită și confortabilă, sunt rezistente la crăpături și rupere! Mașina de jucărie este echipată cu lumini față și spate, un tablou de bord iluminat din spate cu o bandă LED strălucitoare. Divertismentul va fi asigurat de un radio cu un MP3 player, cu o intrare pentru un card USB/SD. Are o baterie de 12V/14Ah, patru motoare de 45W și pornire cu buton.


Principalele avantaje:
1. capacitate mare de încărcare - până la 110 kg.
2. telecomandă cu frână de urgență
3. 4 motoare
4. scaun din piele
5. roți EVA
6. cea mai puternică baterie de 12V din oferta noastră

7. pedală externă pentru părinte
8. frână automată

Posibile dezavantaje:
1. preț ridicat
2. scaun pentru un singur copil
3. greutate mai mare - manipulare mai dificilă a produsului

5. Mașinuță Electrică de jucărie UTV XXL 24V

Una dintre cele mai mari mașini din oferta noastră, UTV XXL, cu o greutate de 61 kg., o capacitate de încărcare de 100 kg., cu frâne pe disc și un motor extra puternic cu diferenţial, este potrivit pentru doi copii mai mari. Mașina de jucărie UTV XXL are un aspect puternic, uși care se deschid, spațiu de depozitare în spate, materiale și design de calitate. Are două scaune din piele, ceea ce îl face potrivit pentru doi copii. Roțile moi gonflabile din cauciuc asigură o călătorie liniștită! Axe de suspensie cu dispozitive de protecție telescopice. Volan reglabil, motor de înaltă performanță. Mașina de jucărie are o baterie de 24V/14Ah, două motoare de 180W cu diferențial și pornire cu cheie.


Principalele avantaje:

1. două locuri
2. cea mai puternică baterie de 24V din oferta noastră
3. viteză de până la 13 km/h
4. motor cu diferențial
5. frâne cu disc - pedală separată pentru frânare
6. suspensii pe toate roțile
7. scaun din piele


Posibile dezavantaje:
1. preț ridicat
2. nu are telecomandă
3. greutate mai mare a produsului - manipulare mai dificilă a produsului
4. roți de cauciuc – posibilitatea mai mare de a se defecta
5. seamănă mai mult cu un buggy decât cu o mașină de jucărie

6. Mașină Electrică de jucărie OFFROAD XXL

Mașina de jucărie OFFROAD XXL cu o greutate de 34 kg. și o capacitate de încărcare de 45 kg. este potrivită pentru doi copii. Datorită roților uriașe cu o axă cu arc și a scaunelor largi, asigură o călătorie confortabilă chiar și pe terenuri mai dure. Mașina de jucărie este echipată și cu lumini LED, player MP3 cu intrare USB/SD/AUX. Pentru siguranța copilului, pe scaun există o centură de siguranță reglabilă. Mașina de jucărie are două baterii de 12V/7Ah, patru motoare de 45W și pornire cu buton.

Principalele avantaje:
1. două locuri
2. scaun din piele
3. roți EVA
4. tracțiune 4x4
5. telecomandă cu frână de urgență
6. frână automată
7. șasiu înalt - potrivit și pentru utilizare off-road

Posibile dezavantaje:
1. categorie de preț mediu
2. greutate mai mare a produsului - manipulare mai dificilă a produsului
3. volanul este poziționat în mijlocul panoului de bord

7. Motocicletă Electrică BMW HP4 RACE

Multe motociclete electrice arată drăguț sau copilăresc. Cu toate acestea, motocicleta noastră BMW este o reproducere aproape perfectă a motocicletelor originale, cu elemente detaliate și materiale de calitate. Această motocicletă atrage atenția tuturor prin aspectul ei și design sportiv. Datorită dimensiunilor reduse ale roților laterale, aceste roți auxiliare abia se văd și copilul arată ca un adevărat motociclist! Punctul forte al motocicletei electrice BMW HP4 Race nu este doar aspectul, ci și designul și soluțiile tehnice. Două motoare de 35W pe roțile din spate garantează o călătorie rapidă și confortabilă chiar și pentru copiii mai mari. Motocicleta cântărește 21 kg, are o capacitate de încărcare de până la 30 kg., este echipată cu o baterie de 12V/7Ah.

Principalele avantaje:
1. roți auxiliare laterale - detașabile
2. treaptă deplasare înainte și înapoi
3. două motoare
4. greutate redusă – manipulare ușoară a produsului
5. roți EVA

Posibile dezavantaje:
1. un singur loc
2. suportul pentru picioare se află în spate, ca al unei motociclete adevărate

8. Mașinuță Electrică de jucărie Raptor XXL

Mașina de jucărie Raptor XXL cu o greutate de 26 kg. și o capacitate de transport de 35 kg. arată ca o mașină adevărată, are uși cu deschidere, roată de rezervă pe caroserie, axe cu suspensii complete, materiale și manopeă de calitate. Are două scaune din piele, ceea ce îl face potrivit pentru doi copii, roți EVA și un MP3 player cu input USB, card SD și intrare pentru cablu AUX. Are o baterie de 24V/5Ah și patru motoare de 50W, pornire cu buton.

Principale avantaje:
1. două locuri
2. telecomandă cu frână de urgență
3. scaun din piele
4. roți EVA
5. spațiu de depozitare sub capotă
6. roată de rezervă
7. frână automată
8. șasiu ridicat - potrivit și pentru utilizare off-road
9. greutate mai mică a produsului - manevrare ușoară a produsului

Posibile dezavantaje:
1. categorie de preț mediu
2. capacitate de încărcare mică
3. banchetă îngustă – potrivit pentru 2 copii mai mici

9. Mașinuță Electrică de jucărie Mercedes-Benz SLC


O mașină cu un singur loc cu o greutate de 16 kg. și o capacitate de încărcare de până la 35 kg. este potrivită pentru un copil. Mașina de jucărie cu pornire lină are două motoare de 30W și două baterii de 6V/4,5Ah. Are un scaun din piele și roți din polimer EVA care sunt rezistente la crăpături și asigură o călătorie silențioasă. De asemenea, este echipat cu un MP3 player cu o intrare pentru o cheie USB și un cablu AUX, pornire cu buton.

Principale avantaje:
1. categorie preț redus
2. telecomandă cu frână de urgență
3. roți EVA
4. scaun din piele
5. greutate mai mică a produsului - manevrare ușoară a produsului

Posibile dezavantaje:
1. un singur loc
2. două motoare
3. suspensii doar pe roțile din spate

10. Tractor Electric 12V TOP-WORKER cu cupe și remorcă

Urcă la volanul acestui tractor TOP-WORKER absolut remarcabil. Tractorul Top-Worker este unul dintre tractoarele cu cele mai înalte echipamente din oferta noastră, care include și o remorcă cu două cupe – în față și în spate, player MP3 cu slot pentru card SD și intrare USB. Tracțiunea este asigurată de două motoare pe roțile din spate de 45W, ceea ce face ca tractorul să fie potrivit chiar și pentru teren slab. Tractorul are două motoare de 45W și o baterie de 12 V/10 Ah, cântărește 29 kg. și are o capacitate de încărcare de până la 35 kg.

Principale avantaje:
1. cupă față și spate
2. remorcă
3. roți EVA
4. telecomandă cu frână de urgență
5. frână automată
6. scaun moale din PU
7. greutate redusă

Posibile dezavantaje:
1. un singur loc
2. produs de dimensiuni mari
3. preț ridicat
4. două motoare


Și suntem la final, dacă nici măcar această listă cu cele mai bune vehicule nu v-a ajutat cu alegerea Dvs., contactați-ne și vom fi bucuroși să vă sfătuim care mașină de jucărie este cea mai potrivită pentru copilul dumneavoastră în funcție de cerințele dumneavoastră.